ER DU PÅRØRENDE

Det kan være energikrævende midt i omsorg og kærlighed at være pårørende til en stressramt, syg eller gravid.

På samme vis omkring dødsfald. Flere oplever et tomrum og et savn til det som var, og en proces i at finde hjem til sig selv igen.

Ofte ser man den pårørende og nære relation får en reaktion efter et forløb. I værste fald selv at opleve udbrændthed undervejs.

JEG KAN HJÆLPE DIG

Jeg tilbyder 1:1 session og familiesession i naturen med højt til loftet og mulighed for at ånde frit.

Her har jeg forskellige redskaber til at passe godt på dig selv, så du mindsker udbrændthed og sparring til, hvordan du kan støtte din partner, kollega eller familie.

Finde styrken bag din sårbarhed. Eller sårbarheden igen bag den styrke, du har skulle være undervejs. 

Har du børn til en stressramt, syg eller ved dødsfald tilbyder jeg at mødes til “frikvarter” i skoven, hvor vi kan bage pandekager over bålet, gå på opdagelse i naturen og være i nuet.

Måske de har lyst til at dele, hvad der sker på hjemmefronten… måske de bare har lyst til at være stille… eller være børn. Du er velkommen til at være med til at mødes i børnehøjde. 

  • Jeg har arbejdet med mennesker i krise, sorg og stress i mange år. Været øret, der lyttede og hånden på skulderen til både pårørende og patienter på OUH og som graver.
  • Jeg har erfaret vigtigheden i at skabe rum til, det er ok at dele ud af sine tanker, følelser og frustration…. men i høj grad også at værne om styrken, mulighederne og friheden til at passe godt på egen trivsel.
  • Som graver og kirketjener har jeg ofte tænkt, hvor går de pårørende hen efter et dødsfald til at bearbejde egen sorg og proces, når præsten og bedemanden har afsluttet det praktiske og ceremonien.
    • Hvem har de at dele sorgen med, når det bliver hverdag igen omkring naturlig omsorg. 
    • Hvor finder de et åndehul til egen trivsel igen.

TRIVSEL SESSION

JEG KAN HJÆLPE DIG,

NÅR DU ER KLAR 

TEENAGER & UNGESESSION

TEEANGER & UNGE HAR OGSÅ

BRUG FOR ÅNDEHULLER