NATUREN SOM URKRAFT

Vi har det allesammen. Det helt grundlæggende og dybe kendskab til naturens kraft og og ressourcer.  Helt fra urtiden, skulle vi ud på savannen og jage. Vigtigt vi fik føde med hjem til lejren og familien.

Vi var kampklar. Så vi et bytte var det NU….

I kroppen udløstes en ressource, som gav brændstof til handling. Energien blev sat i vejret… Samme energi udløstes ved fare….

Som urmænd var det nødvendigt at lytte til sin krop, instinkt og naturens muligheder. Sanserne var skærpede og en vigtig del af overlevelsen. Var du ikke opmærksom, blev du ædt af en sabeltiger…

Den gang var der ingen kalender. Månen, tidevandet og årstidens cyklus blev en naturlig del af livet. På samme vis naturens elementer jord, ild, vand, luft og træ, som gør vi i dag stadig har en særlig connect til disse elementer helt naturligt. 

I DAG ER RESSOURCEN DER STADIG

Tror den skal udløses, når vi presses af for mange opgaver på for lidt tid. Forskellen er, vi som menneskerace er blevet en del af teknologiens muligheder væk fra det helt basale.

Det kan udløse en risiko for,  vi kommer væk fra egne behov og trivsel, hvis ikke vi selv er opmærksomme på krop, sjæl og sind i vores færden.

OFTE SKAL DER IKKE MERE TIL
END AT STARTE MED AT LADE MOBILEN LIGGE,
OG TAGE EN TUR UD I NATUREN

Naturen er fuld af muligheder og evne til at kommunikere med dig i dine celler. Du vil opleve en mærkbar forandring uanset din stemning før du tog dertil. Dine sanser åbnes og stimulerer dit energisystem. 

Naturen favner dig lige præcis, som den du er, og hvordan du har det. Du vil kunne opleve den nærmest healer dig, fordi den netop har evnen til at møde dig på celleplan.

Herfra har du flere muligheder til at forstærke din trivsel, åndedræt og afspænding. Jeg tilbyder trivselssession og inspiration. Tag gerne et kig rundt på hjemmesiden

BÅLSTEMNING

EN BEVIDST PAUSE OG BÅLHYGGE

STILLEGANG

HVAD ER STILLEGANG NU FOR NOGET

SKOVBADNING

IKKE BAD I SKOVEN, MEN NÆSTEN