Velkommen til Trivsel og Udeliv

Med en opvækst på landet, virkelig ude på landet, omgivet af marker, skov og søer fik jeg tidligt i mit liv erfaring i at opleve, hvad naturen kan udrette som sparringspartner til trivsel. Min intuition guidede mig ubevidst til at søge naturen med skovbad, ro og ophold, når jeg havde brug for en pause. En tur i søen og kuldetræning blev det også til. 

Som voksen lærte jeg bevidst at bruge naturen som medicin efter en stresskolaps. Det blev starten på et nyt kapitel for mig med fokus på sund livsstil, indre ro og større respekt for krop, sjæl og sind.

Jeg har siden dykket ned i en masse viden via forskelliger studier, kurser og cases omkring skovbad, udeliv, havbad, vandet betydning, åndedræt, bål, meditation og naturens mirakler. Senest trivsel omkring blodtryk, Hangry, Kolesterol og Stress med fokus på balance. 

Med 21 år på OUH iblandt patienter og pårørende, og nu et deltidsjob som graver, har jeg erhvervet mig naturlig og god erfaring i at skabe trygge rammer og bevidsthed omkring roens betydning i en tid med mange indtryk og følelser.

Jeg har valgt den holistiske vej til trivsel med primær fokus på naturen og sund livsstil. Dette ønsker jeg at inspirere dig ud fra.

Privat bor jeg på Midtfyn sammen med min dejlige kæreste, Marianne tæt på naturskønt område i Hudevad.

Naturen og session er for alle uanset personlighed, køn og alder. Derfor tilbyder jeg Trivsel og Udeliv for dig, der har brug for et åndehul, ro og balance. Måske du er pårørende efter dødsfald eller sygdom. Familie og barn. Ung. Kollega. Her er der plads til alle!

Lad dig gerne inspirere her på hjemmesiden og de sociale medier, hvor jeg løbende kommer til at ligge opslag på til inspiration.

Lev vel
Per