Velkommen til Trivsel og Udeliv

Med en opvækst på landet, virkelig ude på landet, omgivet af marker, skov og søer fik jeg tidligt i mit liv erfaring i at opleve, hvad naturen kan udrette som sparringspartner til trivsel. Min intuition guidede mig ubevidst til at søge naturen med skovbad, ro og ophold, når jeg havde brug for en pause. En tur i søen og kuldetræning blev det også til. 

Som voksen lærte jeg bevidst at bruge naturen som medicin efter en stresskolaps. Det blev starten på et nyt kapitel for mig med fokus på sund livsstil, indre ro og større respekt for krop, sjæl og sind.

Jeg har siden dykket ned i en masse viden via forskelliger uddannelser, kurser og cases omkring skovbad, udeliv, havbad, vandets betydning, åndedræt, bål, meditation og naturens magi.

Jeg har certifikat som:
Nordisk Skovbadesguide fra Naturrefugium
Naturterapeut via ViNatur – Seminariet

Jeg arbejder 4 eftermiddage om ugen på Husmandsstedet, hvor jeg mødes med alle de skønne børn/teenagere, der kommer i klubben.
Tidligere har jeg arbejdet 21 år på OUH iblandt patienter og pårørende som portør, og 4 år som graver/kirketjener.
Jeg værdsætter at mødes med det hele menneske og skabe rammer for trivsel uanset alder. 

Privat bor jeg på Midtfyn sammen med min dejlige kæreste Marianne tæt på naturskønt område tæt på Hudevad.

Naturen og trivselssession er for alle, der her brug for sparring til at genfinde balancen.
Lad dig gerne inspirere her på hjemmesiden.

Vi ses i naturen
Per