TRIVSEL I NATUREN

1:1 session og grupper.
Hver session tilpasses ønsker og behov

'Dit magiske rum' til ro, trivsel og frihed til at være dig

'Dit Magiske Rum' - Session

Naturen er en unik mulighed til at favne det, som kan være en udfordring med stress, angst og præstationer. Måske har du siddet hele dagen med undervisning og støj. Har opgaver, eksamen og et forventningspres.

Måske du er den stille type, der sanser meget, eller er den, der altid forventes kommer med de sjove bemærkninger og godt humør. 

Kroppen har brug for ro og tid til at kapere dagens indtryk, sanser og støj. Hvis den ofte bliver overstimuleret uden ro… også fra mobilen, kan den reagere med utilpashed, behov for stimulanser og begyndende kortisoldannelse, Stresslignende tilstande, angst og for nogen social forbi.

Dit magiske rum er lige uden for døren…. NATUREN

Jeg samarbejder med naturen og tilbyder dig mulighed for at genfinde ro, trivsel og balance igen.

60 minutter
kr. 450,-

Tid til session via min mobil
28 49 61 55

NATURENS ELEMENTER
ER MERE END FRISK LUFT

De 3 elementer - Forløb

Igennem elementerne bål, skov og vand tager jeg udgangspunkt i at guide dig til at bruge naturen som medspiller til større trivsel. På den lange bane at skabe grundlag og behov for selv at søge dertil.

Forløbet tilpasses ønsker og behov.

Varighed og pris aftales nærmere

Tid til session via min mobil
28 49 61 55

BÅL

Et bål på et tilladt område kan klare tankerne og skabe plads til fordybelse. At kigge ind i flammerne er i sig selv en mulighed for at slappe af i krop og sind.

Udover bålets varme kan farverne være dragende. Roen der opstår kan skabe grundlag til naturlig dialog eller bare at være… Sidde og rode lidt i gløderne eller på særlige dage en snack på en pind. 

SKOVEN

I skovens dybe stille ro er der grundlag for at være til stede i nuet. Jeg tager udgangspunkt i dagens stemning.

Skoven har en særlig magi og liv. Hver sin årstid sin charme.

VANDET

Vandet skaber plads til reflektion og forløsning. Her er der mulighed for en fisketur eller bare at sidde og kigge.
Ved at opholde sig ved vandet, kan det få ens tanker til at falde til ro. Vi består af over 60% vand, og har en naturlig samhørighed med vandet omkring os. Det har virkning at være tæt ved vandet uanset om det er en sø, bæk eller hav.

STEN VED STRANDEN ER FANTASTISKE TIL AT STABLE.

Hej, Jeg hedder Per og bor i Årslev.

Som barn boede jeg også tæt på naturen, og søgte dertil så meget jeg kunne hver dag. Når det hele bøvlede lidt i skolen og senere som ung med uddannelser, kærlighed og venskaber søgte jeg fortsat naturen. Okay… det var før mobilen, men her erfarede jeg, hvor magisk og stor naturen er som medspiller til vores liv og trivsel.

Det er jo 100 år og en madpakke siden jeg var ung, men det gode er at naturen er for ALLE, og altid står klar til at møde os. Uanset hvem vi er, og hvordan vi har det.

 

Til mine sessions på Midtfyn og omegn tilbyderr jeg bl.a. redskaber og viden fra Nordisk Skovbad, Walk & Talk, Bålhygge, Roens betydning, Meditation, Grounding og åndedræt tilpasset 1:1 og grupper.